Δινόλουτρο

Το δινόλουτρο είναι και αυτό ένα φυσικό μέσο θερμοθεραπείας, στο οποίο εκμεταλλευόμαστε την δίνη του νερού και την θερμοκρασία του. Λόγω μεγάλης χωρητικότητας, υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού του με ειδικό ασκησιολόγιο για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Ενδείκνυται σε μυϊκές θλάσεις, διαστρέμματα, κατάγματα, ρευματικές παθήσεις άνω και κάτω άκρων, μετεγχειρητική δυσκαμψία, αρθρίτιδα, εξαρθρήματα και λοιπές οιδηματικές παθήσεις.

 

Προσφέρει στον ασθενή άμεσα αποτελέσματα, όπως η μείωση πόνου, δυσκαμψίας, οιδημάτων, μυϊκής χαλάρωσης και η βελτίωση κυκλοφορίας του αίματος.

 • Μαγνητοθεραπεία

  Μαγνητοθεραπεία ονομάζεται η αποκατάσταση δυσλειτουργιών με την επίδραση μαγνητικών πεδίων στον ανθρώπινο οργανισμό.

 • Θεραπεία λέιζερ

  Στην φυσικοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα θεραπευτικά βιο-διεργετικά λέιζερ μειωμένης ισχύος, για την αποκατάσταση διαφόρων παθήσεων στις πάσχουσες περιοχές.

 • Ειδικές τεχνικές περίδεσης

  Η μέθοδος taping είναι μια τεχνική η οποία χρησιμοποιείται στο τέλος της θεραπευτικής συνεδρίας και πραγματοποιείται με την εφαρμογή ειδικών αυτοκόλλητων ταινιών.

 • Διαθερμία βραχέων κυμάτων

  Κλινική εφαρμογή της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας με σκοπό την επίτευξη παραγωγής θερμότητας στους ιστούς για την θεραπεία συγκεκριμένων παθήσεων.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Αλεξάνδρας 217, Αθήνα 115 23

Τήλ: 21 06467465

Κιν: 694 5434779