Θεραπεία Υπερήχων

Αποτελεί μια άλλη μέθοδο αποκατάστασης. Στην θεραπεία υπερήχων χρησιμοποιούνται συσκευές όπου η δράση τους είναι κυρίως αναλγητική και αντιφλεγμονώδη. Οι συσκευές αυτές μετατρέπουν την ηλεκτρική ενέργεια σε ηχητικά κύματα, τα οποία μεταδίδονται μέσω των ενδότερων στρωμάτων του δέρματος στις πάσχουσες περιοχές.

 

Με την χρήση των θεραπευτικών υπερήχων επιτυγχάνουμε αναλγησία, υπεραιμία, επιτάχυνση της παραγωγής A.T.P. (του ενεργειακού νομίσματος των κυττάρων), μείωση μυϊκών σπασμών αλλά και περισσότερη ενέργεια, κάτι το οποίο σχετίζεται άμεσα με την επιτάχυνση της αποκατάστασης.

 

Το είδος αυτό θεραπείας εφαρμόζεται κυρίως σε περιπτώσεις όπως η περιαρθρίτιδα ώμου, η τενοντίτιδα, το αυχενικό σύνδρομο, η κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου, κατάγματα, αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα, οστεοαρθρίτιδα ισχίου και γόνατος, μυϊκές και τενόντιες δυσλειτουργίες, οσφυαλγία, ισχιαλγία και διαστρέμματα.   

 • Μαγνητοθεραπεία

  Μαγνητοθεραπεία ονομάζεται η αποκατάσταση δυσλειτουργιών με την επίδραση μαγνητικών πεδίων στον ανθρώπινο οργανισμό.

 • Θερμοθεραπεία

  Θερμοθεραπεία είναι η χρήση θερμότητας για την θεραπεία μιας προβληματικής περιοχής και την επίτευξη αποκατάστασης.

 • Θεραπεία λέιζερ

  Στην φυσικοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα θεραπευτικά βιο-διεγερτικά λέιζερ μειωμένης ισχύος, για την αποκατάσταση διαφόρων παθήσεων στις πάσχουσες περιοχές.

 • Παραφινόλουτρο

  Ένα φυσικό μέσο θερμοθεραπείας όπου γίνεται χρήση της υγρής παραφίνης για θεραπευτικούς σκοπούς, προσφέροντας παράλληλα βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Αλεξάνδρας 217, Αθήνα 115 23

Τήλ: 21 06467465

Κιν: 694 5434779