Παραφινόλουτρο

Πρόκειται για ένα φυσικό μέσο θερμοθεραπείας όπου γίνεται χρήση της υγρής παραφίνης για θεραπευτικούς σκοπούς, προσφέροντας παράλληλα βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

 

Το άτομο που υποβάλλεται σε αυτή την μέθοδο θεραπείας, τοποθετεί το άνω ή το κάτω άκρο του σε ένα δοχείο στο οποίο εμπεριέχεται λιωμένη ζεστή παραφίνη, η οποία στερεοποιείται και σχηματίζει ένα “γάντι” γύρω από την προβληματική περιοχή.

 

Το παραφινόλουτρο εφαρμόζεται συνήθως για 10-15 λεπτά και ενδείκνυται σε άτομα που πάσχουν από αρθρίτιδες, τενοντίτιδες, δυσκαμψία δακτύλων άνω και κάτω άκρων και σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, προσφέροντας εκπληκτικά αποτελέσματα.

 

Αντενδείκνυται σε άτομα που φέρουν ανοικτά τραύματα και δερματικές μολύνσεις όπως επίσης και σε περιφερικές αγγειακές παθήσεις και διαταραχή αισθητικότητας.

 • Μαγνητοθεραπεία

  Μαγνητοθεραπεία ονομάζεται η αποκατάσταση δυσλειτουργιών με την επίδραση μαγνητικών πεδίων στον ανθρώπινο οργανισμό.

 • Θεραπεία λέιζερ

  Στην φυσικοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα θεραπευτικά βιο-διεργετικά λέιζερ μειωμένης ισχύος, για την αποκατάσταση διαφόρων παθήσεων στις πάσχουσες περιοχές.

 • Δινόλουτρο

  Το δινόλουτρο είναι και αυτό ένα φυσικό μέσο θερμοθεραπείας, στο οποίο εκμεταλλευόμαστε την δίνη του νερού και την θερμοκρασία του.

 • Διαθερμία βραχέων κυμάτων

  Κλινική εφαρμογή της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας με σκοπό την επίτευξη παραγωγής θερμότητας στους ιστούς για την θεραπεία συγκεκριμένων παθήσεων.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Αλεξάνδρας 217, Αθήνα 115 23

Τήλ: 21 06467465

Κιν: 694 5434779