Ηλεκτροθεραπεία

Με τον όρο ηλεκτροθεραπεία ονομάζουμε την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος για θεραπευτικό σκοπό. Είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος αποκατάστασης που χρησιμοποιεί η φυσικοθεραπεία και βοηθάει ιδιαίτερα στην αναλγησία και στην μυϊκή ενδυνάμωση.

Στην ηλεκτροθεραπεία υπάρχουν πολλοί τύποι ρευμάτων που χρησιμοποιούνται, οι οποίοι ανάλογα με την χρήση τους, προκαλούν επιβράδυνση της μυϊκής ατροφίας, μυϊκή επανεκπαίδευση και αναλγησία, χαλαρώνουν τους μυϊκούς σπασμούς, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και την νευρομυϊκή δυσλειτουργία και συμβάλουν σημαντικά στην απορρόφηση διαφόρων αναλγητικών και αντιφλεγμονώδων ουσιών.

Η ηλεκτροθεραπεία έχει ερευνηθεί εις βάθος και ύστερα από αρκετές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί έχει γίνει αποδεκτή στον τομέα της αποκατάστασης.
 

 • Θεραπεία υπερήχων

  Αποτελεί μια μέθοδο αποκατάστασης. Στην θεραπεία υπερήχων χρησιμοποιούνται συσκευές όπου η δράση τους είναι κυρίως αναλγητική και αντιφλεγμονώδη.

 • Θερμοθεραπεία

  Θερμοθεραπεία είναι η χρήση θερμότητας για την θεραπεία μιας προβληματικής περιοχής και την επίτευξη αποκατάστασης.

 • Θεραπεία λέιζερ

  Στην φυσικοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα θεραπευτικά βιο-διεγερτικά λέιζερ μειωμένης ισχύος, για την αποκατάσταση διαφόρων παθήσεων στις πάσχουσες περιοχές.

 • Μαγνητοθεραπεία

  Μαγνητοθεραπεία ονομάζεται η αποκατάσταση δυσλειτουργιών με την επίδραση μαγνητικών πεδίων στον ανθρώπινο οργανισμό.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Αλεξάνδρας 217, Αθήνα 115 23

Τήλ: 21 06467465

Κιν: 694 5434779