Μαγνητοθεραπεία

Μαγνητοθεραπεία ονομάζεται η αποκατάσταση δυσλειτουργιών με την επίδραση μαγνητικών πεδίων στον ανθρώπινο οργανισμό. Αποτελεί ένα ανώδυνο μέσο φυσικοθεραπείας κατά τον οποίο τοποθετούνται στις πάσχουσες περιοχές ηλεκτρομαγνητικές συσκευές που δημιουργούν ασθενές ηλεκτρικό πεδίο με αποτέλεσμα την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στους μύες και στο νευρικό σύστημα.

 

Η μαγνητοθεραπεία ενδείκνυται σε παθήσεις όπως η οστεοπόρωση, η τενοντίτιδα, θλάσεις, αυχενικό σύνδρομο, αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα, ρευματοειδής αρθρίτιδα, διάστρεμμα, νευραλγίες, κατάγματα, οσφυαλγία, περιαρθρίτιδα ώμου και κεφαλαλγίες τάσεως.

 

Τα μαγνητικά πεδία που δημιουργούνται στην μαγνητοθεραπεία δρουν στις πάσχουσες περιοχές, προσφέροντας στον ασθενή άμεσα και ορατά αποτελέσματα, όπως μείωση του πόνου και του οιδήματος, αύξηση της αγγείωσης-αιμάτωσης, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος μείωση του στρες αλλά και της επιδερμικής χαλάρωσης κ.α. 

 • Θεραπεία υπερήχων

  Αποτελεί μια μέθοδο αποκατάστασης. Στην θεραπεία υπερήχων χρησιμοποιούνται συσκευές όπου η δράση τους είναι κυρίως αναλγητική και αντιφλεγμονώδη.

 • Θερμοθεραπεία

  Θερμοθεραπεία είναι η χρήση θερμότητας για την θεραπεία μιας προβληματικής περιοχής και την επίτευξη αποκατάστασης.

 • Θεραπεία λέιζερ

  Στην φυσικοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα θεραπευτικά βιο-διεγερτικά λέιζερ μειωμένης ισχύος, για την αποκατάσταση διαφόρων παθήσεων στις πάσχουσες περιοχές.

 • Παραφινόλουτρο

  Ένα φυσικό μέσο θερμοθεραπείας όπου γίνεται χρήση της υγρής παραφίνης για θεραπευτικούς σκοπούς, προσφέροντας παράλληλα βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Αλεξάνδρας 217, Αθήνα 115 23

Τήλ: 21 06467465

Κιν: 694 5434779