Κινητοποίηση Μαλακών Μορίων με ειδικά μεταλλικά εργαλεία

Αποτελεί μια τεχνική μάλαξης στην οποία χρησιμοποιούνται ειδικά μεταλλικά εργαλεία.

 

Τα εργαλεία αυτά είναι ατσάλινα και είναι σχεδιασμένα με κοίλα και κυρτά τμήματα, ώστε να εφαρμόζονται στους διάφορους ιστούς και τις καμπύλες του σώματος.

 

Όταν χρησιμοποιούνται, αυξάνουν την τοπική αιμάτωση και συνεπώς την θερμοκρασία του τμήματος του σώματος που υποβάλλεται στην διαδικασία, χαλαρώνουν τους μυς με αποτέλεσμα την μείωση του πόνου και διευκολύνουν την επούλωση των χρόνιων κακώσεων.

 • Παραφινόλουτρο

  Πρόκειται για ένα φυσικό μέσο θερμοθεραπείας όπου γίνεται χρήση της υγρής παραφίνης για θεραπευτικούς σκοπούς, προσφέροντας παράλληλα βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

 • Θεραπεία λέιζερ

  Στην φυσικοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα θεραπευτικά βιο-διεργετικά λέιζερ μειωμένης ισχύος, για την αποκατάσταση διαφόρων παθήσεων στις πάσχουσες περιοχές.

 • Θεραπεία υπερήχων

  Αποτελεί μια άλλη μέθοδο αποκατάστασης. Στην θεραπεία υπερήχων χρησιμοποιούνται συσκευές όπου η δράση τους είναι κυρίως αναλγητική και αντιφλεγμονώδη

 • Διαθερμία βραχέων κυμάτων

  Κλινική εφαρμογή της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας με σκοπό την επίτευξη παραγωγής θερμότητας στους ιστούς για την θεραπεία συγκεκριμένων παθήσεων.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Αλεξάνδρας 217, Αθήνα 115 23

Τήλ: 21 06467465

Κιν: 694 5434779