Ειδικές Τεχνικές Περίδεσης

Η μέθοδος taping είναι μια τεχνική η οποία χρησιμοποιείται στο τέλος της θεραπευτικής συνεδρίας και πραγματοποιείται με την εφαρμογή ειδικών αυτοκόλλητων ταινιών.

 

Ο μυς τοποθετείται σε θέση διάτασης και ο θεραπευτής εφαρμόζει με κατάλληλη τάση πάνω του τις ειδικές θεραπευτικές ταινίες, παρέχοντας έτσι κυρίως σταθεροποίηση στην εκάστοτε άρθρωση και στους μύες που τις περιβάλλουν. Επιπλέον, ξεκουράζει τον μυ που έχει υποστεί κάποια κάκωση, θλάση ή διάστρεμμα, υποστηρίζει την κίνηση και την σύσπαση των μυών χωρίς να επηρεάζει την κίνηση της άρθρωσης και την τοπική κυκλοφορία του αίματος και δρα υποστηρικτικά στις καθημερινές δραστηριότητες του ατόμου, μειώνοντας τον πόνο.

 • Παραφινόλουτρο

  Πρόκειται για ένα φυσικό μέσο θερμοθεραπείας όπου γίνεται χρήση της υγρής παραφίνης για θεραπευτικούς σκοπούς, προσφέροντας παράλληλα βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

 • Θεραπεία λέιζερ

  Στην φυσικοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα θεραπευτικά βιο-διεργετικά λέιζερ μειωμένης ισχύος, για την αποκατάσταση διαφόρων παθήσεων στις πάσχουσες περιοχές.

 • Θεραπεία υπερήχων

  Αποτελεί μια άλλη μέθοδο αποκατάστασης. Στην θεραπεία υπερήχων χρησιμοποιούνται συσκευές όπου η δράση τους είναι κυρίως αναλγητική και αντιφλεγμονώδη

 • Διαθερμία βραχέων κυμάτων

  Κλινική εφαρμογή της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας με σκοπό την επίτευξη παραγωγής θερμότητας στους ιστούς για την θεραπεία συγκεκριμένων παθήσεων.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Αλεξάνδρας 217, Αθήνα 115 23

Τήλ: 21 06467465

Κιν: 694 5434779